Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket kär gammal vän som vet att han inte har så länge kvar att leva.


Aftonsången

Så nära slutet och början på nytt
sitter han bland oss så som förbytt.

Plågan jag skönjer, men hoppet är stort.
Kampen i mellanlandet kommer att gå fort.

Ödmjuk i livet, handlingarna bär.
Tar inget för givet varken här eller där.

Önskan att möta alla igen och viss om sin möda
kommer han hem.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-06 21:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Värdiga vackra ord!
2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP