Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur står vi ut

 

vi utstår

understår

underförstått

hur står vi ut?

 

små ringlande maskar

kommer upp ur jorden

skyfallet dränker dem

om de stannar i jorden




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-06 23:35



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tycker att du fick till en bra liknelse med maskarna!
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Beror på en vilja att överleva och hoppas på framtiden.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP