Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbla av glädje

 

Blås fjärden fri från olycklig resa

töm seglens rymder på sörjande vind

kom älskade mina armar omkring

låt oss fördriva ljuset från skygghet

och natthimlens känsliga ögon

vrid skummet ur ditt hår

och låt det bubbla av glädje.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-08 17:20



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En subtil dikt om kärleken.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP