Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ömhet

Den vackra spegeln
sprack när gränsen överskreds
bilden gick itu.

Samla alla skärvorna.
Betrakta dem med ömhet.




Bunden vers (Tanka) av SweetTouch
Läst 373 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-09 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ur spruckna kärl strömmar kärlek likafullt som ur hela. Sorgsen metafor om livet.
2016-10-10

  the apache kid VIP
A moving well formulated poem that speaks to me in metaphor of the fragility of life and the self.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch