Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men misslyckades........


De stal ditt liv



De stal ditt liv
De krossade dina känslor
De trampade på din självkänsla
Och slog dig fördärvad
och sa; att du var mindre värd

Men du var mer begåvad än de
Du var intelligent nog
att hantera det extremt svåra
och överleva trots skador

Och när du ligger vid min sida
andas mot mitt bröst
Då vill jag ge tillbaka
allt det som de tog ifrån dig
bygga upp det som raserades
och lyfta dig till att vara
den människa du förtjänar

Jag kan ge dig mångfalt mer
än vad de tog ifrån dig
Och jag vill lindra dina sår
och stärka din själ
så att du en dag
kan ge till andra
som ropar på din hjälp.

Jag vill att du skall vara fri
trots dina själsliga skador
så om de inte kan utplånas
så skall de förpuppas
och aldrig komma ut igen




Fri vers av Nils-Robert
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-10 19:34



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Stark text som berör och som du med känsla vill stärka till en vän med en glöd!
2016-10-12

  Fem hjärtan VIP
En mycket fin och varm text till en mycket kär vän!
2016-10-11

  Alysse VIP
Berörande starkt skrivet
direkt ur hjärtat
ärligt, kärleksfullt
och fyllt av hopp
inför en ljusare
framtid
2016-10-11

  Blått Norrsken VIP
Du skriver i innerlig kärlek och vänskap . En vän som du tycker mycket om .
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Tänk om alla som behöver kärlek, värme och trygghet hade någon som du vid sin sida!
2016-10-10

  överlevaren VIP
Laddad text med starka känslor som berör....
2016-10-10

    ej medlem längre
En mycket stark text fylld av smärta, tröst, trygghet....och kärlek.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert