Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

 

 

 

stilla längtan

skänker ro

nattens mörker

bäddar täcke av dun

själen sig vilar

från oro och sorg

snart stundar dagen

fåglar lyfter mot himmel

sjungande frihetens sång

bäckens porlande melodi

i samförstånd de ljuder

naturen är en sällsam källa




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-10 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP