Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På egen risk.

Lyssna inåt. Lyssna på egen risk.

Varför är stillhet farlig? Varför är tystnad ett hot?
Varför fly de ögonblick som fattas, saknas?

Varför vara rädd för insikter i Livets sena andetag?
Att andas är en minnesfunktion. Minnas de fasor som varit.
Insikt ökar tomrum, ökar djup, men fyller också ut.

Förstår du? Anar du?




Fri vers av Florian
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-11 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk flyr från sina neuroser.-
"Så fort det blir tyst, fläska på med musik", som Hasse & Tage sjöng.

2016-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian