Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rensar arkivet på gamla dikter


Utan dig är jag ingenting

Overkligt
Det känns så overkligt alltsammans
Allt förblir orört
Dina kläder på sina rätta platser
våra fotografier på väggarna
Vill inte släppa taget
saknar ju dig så jag blir galen
Vill bara ha dig tillbaks
Är halv utan dig
Dagarna har mist sin mening
Kvällarna är tomma och öde
Vill inte fylla dem med framtiden
Vill inte komma över dig
gå vidare
Det finns ingen som du
Det finns ingen som du...
Jag gråter inga tårar
vet inte längre hur man gör
Jag skälver i nattmörkret
och tomheten river som rivjärn
längst kroppens alla ben
Saknar dig
saknar dig
vill sakna dig...
ensamheten kommer visa mig vägen
och vill gud väl
leder hon mig tillbaks
till dig




Fri vers av Bellissima
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-29 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima