Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16/10/11



Gör allt,
allt,
det du vet
att,
jag vill att du ska göra med mig.

Bränn sönder natten,
tänd aldrig dagen.

Bli mitt hav,
var mitt skepp,
låt mig få bli till vågor som får leva så nära inpå.

Du vet,
att jag vill att du ska ta mig dit,
precis dit,
och du vet,
att du måste finnas tätt intill,

Du är min dröm,
jag är din verklighet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-11 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann