Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det vår, igen.


Alla dessa år

Minns det som igår
allt

jag gjorde
jag kände
jag tyckte

från förr

även igår

liksom 1994

tänk om jag kommer minnas
framtiden
lika
mycket.

Helvete vad vackert!



Älskar dig min son Robin 23 år idag!
Igår, idag i framtiden....




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-13 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP