Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lohdutus 2016-10-03 johdosta


Perintö

 

 

"Lailla syksyn lehvien

maadun mustaan multaan

Sieluni kohoaa

korkeuksiin

 

Älä itke lapseni

maallisen majani tomua

Perintöni teille on

hengen voima suunnaton

 

Siitä Kiitos soikoon

Herralle

iankaikkiselle"

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-13 09:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja Herren vår egen!
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP