Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöd

När du kommer

eller går

det kvittar

 

Det viktiga är

att du är verklig

att du finns

 

jag behöver dig

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-13 09:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
känns verkligen fint ja !
2016-10-13

  Zandor
fint...
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP