Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan bläcket torkar

Skriver igen
innan bläcket
torkar

Avskalat och
naket innan
du läst

Fyllt av kött
och blod
när du läser

Skriver igen
jag har bråttom
bläcket torkar




Fri vers av Andreas Miller
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-10-13 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller