Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden blöder liv


sommaren dör runtomkring oss

vi, du, jag

allt dör




bladen singlar ner

röda döda

vi med





solen flämtar 

tiden är kort

innan mörkret 





allt vänder sig

kullerbyttor inuti

vi springer i lövhögarna





plöjer livet

skrattar som om

ingen morgondag fanns





och det gör det ju inte

inga varma dagar

fulla av kraft





bara en tid

i kyla och frost

som ska sluka oss





spotta ut oss

på andra sidan

förhoppningsvis vid liv









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-13 12:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"förhoppningsvis vid liv"

Stark avslutning på en bra text!
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP