Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig väntan

 

 

 

Faller, faller...

 

Nu faller jag djupt, allt är snart bortom räddning,

 

nu faller jag, 

 

rädda mig den som kan, 

 

Madness around my head, Iam falling, falling...

 

"Betongen känns varm mot min kind, hör du hur den talar till mig, hör du nu?"

 

Murbruk river min hy, sliter bort mina ögonfransar och färgar mina läppar grå. Blodet är mitt inre som färgar mitt yttre ont! Madness är mitt nya blå, i go insane! Radar borrar sig igenom mitt hjärta, vågor sågar itu det enda vackra som finns kvar. Tålamod är evil, jag går sönder, mindgames skrattar i siluetter som förföljer mig, bryt mig på mitten, det är enklare så. 

 

"Betongen känns varm mot min kind, hör du hur den talar till mig, hör du nu?

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-13 14:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten känns och berör inom!
2016-10-26

  annatheresia
Ohh denna berör mig starkt! Så smärtsam! Vilken plåga! Riktigt ryslig! Din text kryper in under min hud, lämnar en eftersmak & en undran...
2016-10-15

  Peter G VIP
En stark skildring där smärtan känns när jag läser, det gör ont i mej och jag funderar på vad som egentligen hände här!

Otäckt men bra!


2016-10-14

  Quasimodo
En skärande och smärtsam text där allt brister och faller mot betongen, darrar lite på manschetten när jag skriver!
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP