Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortdikt


I minnenas korg.

Att se sig tillbaka
på tid som är gången,
ger både glädje,
vemod och sorg.

Det är som en ton
av den gamla aftonsången
gömt sig därinne
i minnenas korg.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 14:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kanske bättre att se framåt...
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl