Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Eeva Kilpi

Du Eeva,
Min existens var skör
när han klampade in i min klippboning
utan att fråga
han stör

Ja, javisst jag kan väl tillstå att jag spejat mot horisonten
efter honom
vet bara inte om jag vågar säga
välkommen




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 15:05



Bookmark and Share


  ULJO
En bra start
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga