Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Min känsla är transparens
Osynlighet
Mina stämband hörs inte
Ger ingen kraft till min röst
Min närvaro så obetydlig att den bara passerar
Min frånvaro inte ens noterad
Medvetet har jag gömt min vackra fjäderskrud
Sjunkit in i tysthet
Kan röra mig fritt utan att lämna fotspår där jag går fram
Får vara ifred med mitt

Annalena Lilith Fuglenes ©
Malta 10 feb -17




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-10 18:38



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Bra bild till en utmärkt känslofylld dikt.
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga