Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret lättade

Står i min tunnel
kisande mot blekt ljus vid dess slut
viss om att jag når dit
bort från det mörka
men när, men hur?

Visst har jag egen kraft
såklart viljan att gå dit
till ljuset, göra det till mitt
försvagad är jag av tärande vemod
ska dit, vill vidare

Du nådde mig
har ingen aning om hur
men mitt mörker försvagades
mer transparent
ljusstrimmor melerade det

Du lättade mitt mörker
med din varma röst
jag tänker trygghet
en själslig filt som värmer min frusenhet

Annalena Lilith Fuglenes ©
Malta 10 december 2016




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 12:57



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Så infernaliskt bra! Värmande bra. Tål att läsas om och om igen.
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga