Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta Svan

Du vackra svarta svan
Odile i Svansjön
Ledas förförare
mytomspunnen
större
starkare
än den vanliga vita

Bred dina starka vingar
kring mig
låt mig vila i din skugga
svalkas
styrkas
förföras

Låt mig växa i din energi
som balans till det vita
en duschande svalka
under ett träd
träd värderar inte svart vitt

Så vitt jag vet

Annalena Lilith Fuglenes ©
Malta 28 november 2016




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-29 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga