Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo

Ganska ofta får jag frågan
om jag är redo
jag ifrågasätter
frågan
Redo för vad?

Gå vidare
Kärlek
Samhörighet

Många frågetecken
få svar

Ganska ofta ställs frågan
från dem jag inte väljer
ord som smärtstillande medel
en tröst

Jag har alltid varit redo
Intet felas mig

Förutom svaret


Annalena Lilith Fuglenes ©
Malta 11 november 2016




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-11-11 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga