Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten till dig


Vela

Första dikten till dig
får du när jag
sparkar upp dörren
kliver ut
vågar börja min resa
färdas hela vägen
till platsen
där vi ska mötas
slutar vela
och sitter i bänkraden
i en kyrka i Cannes
för att få veta
om du är verklig




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-13 17:12



Bookmark and Share


  Annalena Lilith Fuglenes
Tack ULJO
2016-10-28

  ULJO
Mycket vackert teckant
2016-10-28

  Andreas Miller
Vackert och berörande med en mjuk romantisk touch.
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga