Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Träden står i kö längs med ån
skuggorna söker sig till
en människa i mängden
vem är jag imorgon
vem var du igår
svaren på mina frågor
kommer alltid att försvinna
runt hörnet
bokstäverna gråter
när jag inser
att du inte ser mig
mitt liv sammanfattat
i fem andetag




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP