Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mansdans

jag drömmer om att få dansa
i en mans
kropp

vicka smala höfter
känna basen skaka
om min pung;
jag älskar mina tunga
kvinnolår,
och min midja som all dans emanerar från,
men jag kan ibland sucka
över att allt som kommer ut är uppblandat
med en sexualitet.

jag vill få prova dansa
i en mans
kropp;
det skulle vara en renare dans.
en kropp som är som en fjällbjörk
knotig och vindpinad;
tänk att då få höra musik
känna hur den knäpper i stammen
som trettio minusgrader
knäpper




Fri vers av enjolive
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-14 09:33



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Så skön text:)
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive