Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra färget


Mitt liv har blekts
jag lever på döden.

Det är bara min egen skinn
och har vänt in och ut.

14/10/2016





Fri vers av Nala VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nala VIP