Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilith

Lilith, du undersköna ökendemon
av människor missförstådd och förtalad
egen
udda
egenvägs gående
ensam men stolt över hela sin kvinnlighet

Aldrig styrd av någon
sällan hejdad att fortsätta sin egen väg
ilskan som egentligen är rädsla
får henne att morra och lyfta läpp
bryskt nafsa hälsenor

Längtan efter en flock
som inte riktigt finns
möt henne på riktigt som en jämlike
kurra mjukt i hennes öra
nafsa lite i pälsen
klia hennes skogsråbark och hon blir trogen
har hittat hem




Fri vers av Annalena Lilith Fuglenes
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-14 14:45



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt fint skaldat
2016-10-28

  Andreas Miller
Älskar skogsråbarken. Bärs en poet kan bjuda på ett så vackert ord
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Annalena Lilith Fuglenes
Annalena Lilith Fuglenes

Mina favoriter
Julsaga