Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga sömnlös

De svarta timmarna
Gnager hål i mitt inre
Mitt hjärta sargas
Min hjärna flyter ut
Kraftlös
Ligger kvar i sängen
Som köttfärs
Isärplockad
Mald

Tankarna svävar
Som ballonger
Ovanför mitt huvud

Min kropp
Blir platt
Tvådimensionell 




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-15 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg