Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag tänker mig döden

Vet att jag kommer att dö
Men tror inte att det ska ske
Hoppas på något trick i slutet
Som visar sig överraskande
Trollkarlen sveper med trollspöet
Och transformationen sker obemärkligt
Applåderna ekar
Scenen lyser upp
Och den blå klänningen blev bara röd




Fri vers av Agneta Westerberg
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg