Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner

Jag erkänner
Det händer att jag åker till jobbet i samma kläder som dagen innan
Det händer att jag inte heller är nyduschad
Det händer att jag åker till jobbet utan att ha tvättat håret på tre dagar
Det händer att jag inte heller har borstat  tänderna
Det händer att jag tar på mig trasiga trosor
Att jag går i strumpor med hål i
Att sömmen i tunikan har gått upp och sytråden hänger
Att skorna är slitna
Det händer att jag går i samma kavaj i flera månader utan att den blir tvättad
Det händer att jag tar på mig en jacka med trasig dragkedja och intorkad färg på ärmen




Fri vers av Agneta Westerberg
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-13 23:22



Bookmark and Share


  Classico VIP
Haha, det är en hög igenkänningsfaktor i denna :)
2017-11-02

  Björn Solum
Befriande ord om vanlig mänsklighet, om lusten att befria sig själv från det "vita skal" som de flesta av oss håller så hårt i.
Du är en människa. Det gillar jag.
Tack för att du delar med dig av det.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg