Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


Jag vill bli sedd
Bli berörd
Vara nära
Bli hörd
Känna mig äkta
Betydelsefull
Verklig

Tomrummet i min bröstkorg ekar
Ljudvågorna slår mot revbenen
Smärtan skaver och karvar årsringar

Utanför huden är det
Lugnt
Tyst
Stilla




Fri vers av Agneta Westerberg
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-13 23:34



Bookmark and Share


  J-M
Du. Mitten och slutstycket känns i alla själens rum.
2017-07-15

  Carola Bouvin
Jag ser dig
du berör mig med dina ord, du är mig nära då du når mig med dina ord.... och du är verkligen verklig! Känn dig inte ensam för vi är många här. Tack för din text, du berör!
2017-07-14

  Knoparemoj
Ångest är bland det hemska
man kan råka ut för,speciellt panikångest
tro mig

Ha det gott
Bosse
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg