Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubbel

Utan att ångra
har jag gjort många saker
det som jag ångrat
har jag kanske inte gjort
Så många borde
ogjorda borde
Inte snubblat på så många trubbel
men grubblat
Inte snubbla
viktigt att göra rätt
På rätt sätt
sätta allt rätt
Alla rätt
Lyckas
Inte misslyckas
enkelt kan tyckas




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-15 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP