Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just

just när jag drar för
molnslöjor
över månen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-15 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fem-sju-fem är en haiku egentligen.
2016-11-20

  Annie b'larsson VIP
Fint!
2016-10-15

    ej medlem längre
Så som i himmelen så ock på jorden
2016-10-15

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker text om det vackra.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP