Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder

Jag räknar sekunder
räknar ansikten
du med ditt ljusa hår
och mörka kappa
så vacker så fjärran
försvinner när jag ser dig
på andra sidan gatan
vänder mig inåt
ännu en gång
blir jag någonsin fri
från min längtan
efter ett riktigt liv





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP