Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till farmor. Mitt porträtt av henne ovan och hennes cancer nedan.


Rond två

Livets skörhet
bryter upp världar och verkligheter
skapar svallvågor
när sorgens bud har landat

Vi ska åter ut i kamp,
upp till kamp emot kvalen.

Kampens stridsrop
blir tröstande ekon
när livets låga
sakta tynar bort




Fri vers (Fri form) av A_Bishop
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-15 17:42



Bookmark and Share


  aol
Sorgesamt starkt berörande,
2017-02-08

  Elaine.S VIP
Det här är den brutala verkligheten, som känns och berör.
2016-10-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Både porträttet och orden matchar gör starkt intryck på mig!!!
2016-10-21

    ej medlem längre
ibland säger en bild, ingen metafor, mer än många ord, så tycker jag det känns med målningen ovan texten här...den sveper in med klor i betraktaren ruskar om; säger; det är så här det är... Tack.
2016-10-16

  talandeord
<3 Ni är starka båda två
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop