Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten



Vi står på tröskeln till varandras dröm
Våra ögon ser in
igenom
Anar drömmens tunna väv som ger skydd
mot Utanför
Vi bär på hemligheten
att vi läser varandras bilder
Sårbart nära
Kärlekens väsen andas!













© Snuffa 20161015




Fri vers av Snuffa
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa