Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i hennes ögon

Jag läser hennes tankar
och önskar att hon vore här
så att jag kunde
läka hennes sår

Hon har kämpat
mot livets högsta berg
och besegrat dem
men inte utan smärtor

Fast trots smärtande sår
trots berg av is och kyla
kommer hennes värme
att smälta isblock till vatten
och
Jag ser då ljuset i hennes ögon




Fri vers av Nils-Robert
Läst 476 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-10-15 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värmen i dina fina ord känns ända in i hjärtat när jag läser dikten!
2016-10-19

  Karina"Kia"
En text som förmedlar om att se in i ett liv och värna ömt om.

Vackert och lite rart textat!
2016-10-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Håller 100% med föregående kommentarer!!!
2016-10-17

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2016-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Text som berör.
2016-10-16

  Alysse VIP
Kärlek till någon
som betyder väldigt
mycket
Känslosamt skrivet
2016-10-16

  överlevaren VIP
Stark intensitet som berör och ger kraft!
2016-10-15

  Blått Norrsken VIP
Vackert och innerligt skriver du i kärlek och evigt skyddande till den du håller av. Dikten berör och känns hoppfull.
2016-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert