Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymåne



Nymåne

Många grader kallt,
kanske 12, mörkt och klart
Månskäran lyser
ny
som ett komma i en ordrad
Kommande
Vad kommer?

Nyfödd?
Nej, inte än
Något väntar,
viskar lågt
Anar som prassel i örat

Natthimlens gnistrande stjärnor
Hopp
Glimtar av bilder
Allt är ovisst
och allt är visst

Lugn














© Snuffa 20161015




Fri vers av Snuffa
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-15 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa