Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och effin kallt.


slemmigt

shit hur jävla mycket 
kan man slitas av sig själv
känslan tar över psyket
jag tar så mycket skäll..
 
du får inte göra si
du måste göra så
fuck tjejen på riktigt
- yalla stavas gå

ner på mina händer
genom hela min kropp
ta över mitt system
go ahead fan töm min kopp.

du vet hur tankar bränner
hur allting börjar svacka
du vet sekunden innan
att de är försent att backa

det går genom mina ögon
mitt hjärta går i skydd
in i mina tankar
där tvångsjackan är sydd

#...




Fri vers av Nellie629
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-14 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629