Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hundpromenad söndag 16 okt 2016


Söndag

Blåsten sveper irriterad i trädtopparna ovanför
Den svaga värmen från ekens stam känns trygg mot ryggen
Än kan jag sitta på marken
Ögonen vilar, blundar tacksamt
Spillkråkans ensamma läte följer med vinden
får reflexer som studsar
på huden
Vaknar hastigt och stiger in i tiden
Igen
Löven rasslar runt fötterna
Det är söndag














© Snuffa 20161016




Fri vers av Snuffa
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-16 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa