Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktningen

På livets stege
ständigt framåt går vår tid
ett kliv i taget.

Frågan är om stegen går
uppåt
eller nedåt?

(eller inåt?)




Fri vers av SweetTouch
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-16 15:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
inåt min vän för överlevnaden
2019-12-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Utåt eller inåt? men samhället diggar bara extroverta vitsmakare :)
2016-10-19

    ej medlem längre
Så precisa och välfunna sanningar.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch