Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont


Ibland känner jag mig som ett litet barn,
som sitter ensam i ett hörn och gråter.

Och hoppas på att någon
skall komma och trösta mig.

Men det kommer aldrig någon!

Speciellt ont gör det,
när man befinner sig i utkanten av en dröm.

Och precis skall kliva in,
då den brutalt slås sönder framför dig.

Då gör det gör ont.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2016-10-16 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP