Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa döda


Alla dessa döda

all denna död

vad är det för mening

att födas

när vi ändå ska skiljas åt

///

jag hade mer att säga

men du hade för bråttom iväg

du orkade inte lyssna

satte dig bakom ratten

körde in i bergsväggen

körde över på fel sida

mot långtradarens släp

stegade ner i sjön

lät dig omslutas

klev över kanten

ingen klarar den branten

du blundade

orkade inte se

din egen smärta

tog över
 
dånade och utplånade

//

cancer är ett annat kapitel

skjuter på måfå

vare sig du sköter dig

eller inte

skördar offer för offer

allt är ett skriande skrik

/

och jag saknar så det gör ont

knäpper mina händer och ber

snälla, snälla, snälla

jag orkar ingens död mer

inte ens min egen










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-17 15:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det svåraste i livet, döden, den kommer till oss på olika sätt men lika smärtsamt för den som dör, och smärtsamt för de som blir kvar. Berörande text.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP