Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberfall


träden är 

snart nakna nu

men jag ber vinden

att blåsa mjukt


så den kvarvarande dräkten

i brinnande färger

får lysa upp

ännu ett slag


i frånvaron av solen

är varje löv

vad stjärnorna är

i den svarta natten


oumbärliga













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-17 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP