Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdomliga Åskådare

Mina sjukdomar skall se på mig. (vid sidolinjen, åskådarplats)
De får inte tillträde längre.
Jag fjärmar mig, ifrån dem,
och hoppas att det är så enkelt.




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en klok text, jag tar till mig den, och dess buskap.. tack.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim