Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tyst promenad i en Helande Trädgård


Matta på tork

Mossan rinner nerför Storstenen
Ett grönt vattenfall
Hänger som en mjuk matta
på tork














© Snuffa 20161017




Fri vers av Snuffa
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa