Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du finns inte
i någon abstrakt himmel
Du finns
i mina tankar
Därför tänker jag på dig ibland
så att du inte ska sluta finnas

Du övergav mig
genom att försvinna
Du tynade bort
till en skugga
Därför tänker jag på dig ibland
för att du aldrig kommer tillbaka

Jag talar med dig
i mina tankar
Jag grälar på dig
för att du inte svarar
Och inte heller nu svarar du
för du fattas mig ännu






Fri vers av Mymlan58 VIP
Läst 1178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-18 19:41



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fina tankar om döden och sorgen.
De lyser igenom i texten.
2017-08-19

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt och berörande. Du sätter ord på sorg och saknad.
2017-01-24

  Susanne Klint Martell
Saknad, kärlek, värme ...
Tycker om!
2016-10-31

  Solstrale VIP
Duka en talrik vid ditt bord där din vän ska sitta, en hedrande gest liksom din text!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP