Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
datingvånda


Dating

Fikat med en glad skit
Var inte min pusselbit

Sökandet går envist på
vill så gärna vara två

Kramas, dela skratt och vånda
Få en puss som bot mot onda

Skriver; Sökes en härlig tupp
Kanske borde jag gett upp

Så här jag är, en klenod
i kärlekens återbruksbod

Lite trevligt nött och sliten
Kvar är säkert bästa biten

Med patina och proveniens
Nyfiken, inga rynkor känns











© Snuffa 20161018




Bunden vers (Rim) av Snuffa
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-18 15:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En så gullig dikt av någon som söker. Mycket glädje i den .
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa