Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min djupt älskade syster Ann-Marie Andersson, som är i en annan tid. SAKNAD!


Äkta Haiku: Tiden

när livet vilar

i ögonblick går tiden

förbi oberörd

 

© Ann-Marie Andersson
 


(lånad bild)

 




Bunden vers (Haiku) av S-E Forslin/same
Läst 555 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-10-18 20:44



Bookmark and Share


  Zandor
så är det...
2016-10-20

  Öknens Ros VIP
med få ord beskrivs livets tidegång, mycket fin haiku.
2016-10-20

  Solstrale VIP
Så sakta blinkning klipper bort millisekunder repeterar synen bilden ändå hel med varseblivningens prosa! Fint ordat med säkert snidade satser!
2016-10-19

  Fem hjärtan VIP
Vackert och mycket berörande!
2016-10-19

  Ingrid Trolle
Så mjukt och vackert
uttryckt sanning, som
är djupt berörande
En mycket vacker bild också
bokmärker
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same