Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor kan så många ord

Den där gången. Då jag för första gången hörde din röst.
Säga. Jag älskar dig. Och jag blev så överväldigad.
Att jag inte kunde svara. Mer än. Med mina ögon.

Som strålade. Av lycka. Men inuti. En oro.
En misstänksamhet. Människor. Kan.
Så många ord. Så många sätt. Att manipulera.

För att få mera.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 16:43



Bookmark and Share


  Beatrice Berglund
Tack Solstråle för din fina kommentar :)
2016-10-19

  Solstrale VIP
Klokt skaldat! Vackert och ödeskänsla...
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund