Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en viskning i mitt öra


Hälsning från Ariel, Luftande


”Ser du stjärnan i det blå
Allt du drömmer
kan du få”

I drömmen
är jag hel
Ser mitt eget leende,
skrattet känns
det kittlar i magen
Jag är glad!
Älskar!
Är älskad!

Tillfreds
Trygg
Lyckligt lugn fyller mig
















© Snuffa 20161019




Fri vers av Snuffa
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-10-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa